ГоловнаНовини

13 квітня 2021

Засідання рослинництва

Відділення рослинництва НААН 13 квітня провело онлайн засідання Загальних зборів Відділень, яке розпочалось о 10 годині за наступним порядком денним:

1. Про підсумки діяльності науково-дослідних установ Віділення рослинництва за 2016-2020 рр. Та основні завдання на перспективу. Доповідач: академік-секретар Відділення рослинництва НААН, академік НААН Кондратенко П. В.

2. Про затвердження плану роботи Відділення рослинництва на 2021 р.

3. Наукова доповідь : «Про організацію досліджень науковими установами Відділення рослинництва у зв´язку з приєднанням України до Європейського зеленого курсу ЄС». Доповідач віце-президент НААН, академік НААН Роїк М. В.

4. Звіти членів Відділення рослинництва: академіків - Мусієнко М.М., Мельнічука М. Д. та член-кореспондента НААН Файта В. І.

5. Розгляд заяви академіка НАНУ, почесного члена Відділення землеробства, меліорації та механізації Моргуна В. В. про його перехід до відділення рослинництва.

6. Різне.

Засідання пройшло у формі заслуховування звітів і відкритої дискусії з піднятих питань доповідачами. За результатами засідання прийнято Рішення Загальних зборів Відділення рослинництва НААН. Розглянуте Звернення до Кабінету міністрів текст якого розміщено на сайті академії.

Повернутися до списку